Välkommen Lärarstudent!

Vi är väldigt glada att du har valt lärarprogrammet på Högskolan i Halmstad. Nu har det äntligen blivit dags för din största och roligaste händelse under studietiden, nämligen landets förmodligen bästa nollning! Begreppet nolla härstammar från nya elever med noll högskolepoäng. Något du självklart ska prioritera in i din kalender, 23:e augusti – 1:a September. Du kanske har fått en uppfattning om att nollningen är en suparfest full av förnedring och förödelse, så är det INTE i Halmstad! Här är nollningen en tid för alla nya studenter att träffas, umgås och lära känna varandra. Troligtvis är det också här du träffar de personer som du kommer att tillbringa mest tid med under din studietid. Det är också en tid för att bekanta sig med skolan och Halmstad, allt för att underlätta och få kommande studietid att bli så rolig och tillfredsställande som möjligt.

Saker som du som student ska ha med dig är: antagningsbevis och legitimation för att komma in på nollepuben och när du skriver in dig på skolan, dina inloggningsuppgifter på antagning.se, bevis på betald Kåravgift, fickpengar till mat, eventuella mediciner, oömma kläder efter väder, badkläder och givetvis ett glatt humör.

Att ta med egen alkohol är förbjudet, alkohol kommer att serveras och det finns även alkoholfria alternativ. Det är även absolut förbjudet att medta citrusfrukter och nötter på grund av allergier.

Under nollningen kommer det förekomma personer i overaller som bär masker. Nollningen är frivillig och ingenting kommer ske mot din vilja.

Nollningsavgiften är 470kr och betalas in första dagen (kontant, jämna pengar, inga mynt). Nollningsavgiften är inte detsamma som kårmedlemskap. Tänk också på att det är bra att skaffa sig en hemförsäkring om du flyttar till ny lägenhet.

Sista dagen avslutas med en nollningsavslutning som består av en gemensam fest på Halmstad Live tillsammans med skolans övriga program. Det kommer bli en minnesvärd kväll/natt som avslutar nollningen på ett värdigt sätt. Kvällens tema är after nollning, valfri klädsel med en sting av sommar! Denna roliga avslutning  betalas under nollningen separat och kommer kosta 280kr. Så kom ihåg den 23 augusti, kl 09.00, utanför stora entrén vid Trade Center (Högsta glasbyggnaden på Campus) vid Högskolan i Halmstad. Där ska du leta efter LUT’s (lärarutbildningens) magiskt sköngröna flagga prydd med åsnan Ior. Under dagen kommer ett utförligt häfte med hålltider för nollningen delas ut.

Inskrivningstider samt uppropstider: Samtliga sker under Sektionsdagen tisdagenden 28/8

Förskolelärare: 13.00-14.00 J101 Baertling, 14.15-16.00 J102 Wigforss

F-3 lärare:  13.00-14.00 J101 Baertling, 14.15-16.00 J101 Baertling

4-6 lärare: 13.00-14.00 J101 Baertling, 14.15-16.00 J101 Baertling

Ämneslärare:Tidigast 3/9 i samband med skolstart

Om du har funderingar eller upplysningar som är bra för oss att veta i förväg får du gärna höra av dig till vår mail: lutstab18@hotmail.com eller till:

Mamma ”Anitha Fack”: 0709761255

Pappa ”El Papi MuyGrande: 0730707232

Blogg: lut.nollning.nu
Instagram: lutnollning18
Facebook: LUT Nollning 2018